Slutsålt

Gamla Gottsunda, Uppsala

Brf Hågablick

  • Projekt
Brf Hågablick

ETT BOENDE MED DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Moderna, luftiga radhus i tre plan med fokus på exklusiva materialval och naturen i centrum, men ändå med stadskänsla. Så kan radhusområdet Hågablick sammanfattas. Totalt planeras det för tio radhus om sju rum och kök med utsikt över Hågadalen-Nåstens naturreservat.

Att bostäderna är något helt annat än traditionella radhus känns på en gång. Den exklusiva och lyxiga känslan är genomgående, och märks bland annat på de stora öppna partierna som ger rymd och gör det enkelt att trivas. Radhusens tidlösa furufasader smälter in med uppväxta villaträdgårdar för att bilda en harmonisk enhet.

Husen, som byggs i förnyelsebara material i såväl stommar som fasad, består av öppna planlösningar. I varje bostad finns glaspartier från markplan till takhöjd, vilket ger en inbjudande atmosfär av rymd och ljus. På ovanvåningarna ligger sovrum, badrum, wc och utgång till två balkonger, varav den ena är vänd mot sydväst. Här finns även en öppning ner mot nedervåningens vardagsrum. Samtliga hus har gott om plats för förvaring såväl som stora umgängesytor.

Närheten till naturen är påtaglig, både geografiskt men även genom de materialval som gjorts vad gäller inredningen - bänkskivorna i natursten, badrumsgolven i granitkeramik och plankgolven i ek är standard i samtliga hus. Naturen och den omgivande grönskan blir på många vis en förlängning av den egna trädgården - här finns gott om plats för umgänge och aktiviteter för såväl stora som små. Bokstavligen utanför dörren, tvärs över gatan, ligger Uppsalas största naturreservat Hågadalen-Nåsten. Samtidigt ligger Hågablick centralt. Här får man verkligen det bästa av två världar.

Intresseanmälan
Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad