Stockholm

Det du inte längre behöver kan vara det någon annan saknar

  • 9 november 2021

Till förmån för Stadsmissionen lanserar Widerlöv nu Rosa lådan mer än en flyttlåda

Det finns ett utanförskap som inte syns – det som inte nämns i statistiken. Det kan handla om att inte kunna gå på ett kalas för att det inte finns pengar till en present, eller för att man inte har utrymme att bjuda tillbaka. Utanförskap kan vara att det saknas ett par fotbollsskor eller en cykel.  

— Våra rosa lådor kan inte råda bot på utanförskap, men den kan fyllas med värde och vara en bit på vägen mot ett mer jämlikt och inkluderande samhälle, säger Tomas Widerlöv, VD på Widerlöv.

I våra städer finns idag en växande skara socialt- och ekonomiskt utsatta personer och människor som lever i hemlöshet. Den exakta siffran är idag inte känd, men hjälpbehovet ökar och trycket på Stadsmissionens olika verksamheter till stöd för samhällets mest utsatta människor tilltar alltmer. 

Behovet av fortsatta bidra till Stadsmissionens verksamhet ökar stadigt i takt med att allt fler medmänniskor runt om oss hamnar i utsatthet och utanförskap.

— Hjälp oss gärna att hjälpa. Hämta en en rosa flyttlåda på något av våra kontor och fyll lådan med det du inte längre behöver så ser vi till att det går till någon som saknar det, avslutar Tomas Widerlöv.

Fakta – Widerlöv

Widerlöv startades i Uppsala 1995, har idag ca 80 anställda och finns representerat i Stockholm, Uppsala och Västerås. 2004 belönades Widerlöv med Dagens Industris Gasellpris. Widerlöv förmedlade cirka 2 300 bostäder och omsatte drygt 100 Mkr under 2020. 

För mer information, kontakta

Tomas Widerlöv, VD 

tomas.widerlov@widerlov.se

0706 – 77 83 00

Läs mer om våra rosa lådor
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering