Nyheter

Ny VD på Widerlöv Uppsala

  • 16 september 2022

En av grundarna till mäklarfirman Widerlöv, Tomas Widerlöv, lämnar efter mer än 25 år som VD för Uppsala och Västerås över stafettpinnen till Maria Danielsson som de senaste snart sex åren varit försäljningschef på Widerlöv.

–Maria som ursprungligen kommer från en helt annan bransch har under sina år som försäljningschef hos oss tillfört flera nya dimensioner och det här är ett naturligt steg för oss när vi nu satsar vidare på bred front. Maria har ett modernt, inkluderande och motiverande ledarskap och en fantastisk förmåga att se alla medarbetare och att bygga team, säger Tomas Widerlöv, grundare och delägare på Widerlöv. 

Tomas Widerlöv kommer att fortsätta verka inom Widerlövkoncernen, som VD för Widerlöv Franchise och som operativ styrelseordförande i Widerlöv Nyproduktion samt med affärsutveckling. Maria Danielsson, som utöver att tillträda som ny VD i Uppsala och Västerås kommer att vara en del av Widerlövs ledningsgrupp i Franchisebolaget, tillträder sin nya tjänst i början av oktober.

–Det är både hedrande och spännande att få möjligheten att leda och fortsätta utveckla den familjeägda mäklarfirman som redan varit marknadsledande i många år. Vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen med våra medarbete och kunder i fokus, säger Maria Danielsson.

En firma som präglas av ”vi”-känsla, världens bästa företag att jobba på.

Maria Danielsson, mäklarvärlden nr 1, 2023
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering