Mäklare

Vi välkomnar Mattias Lindahl till Widerlöv!

  • 21 september 2021

Det är fantastiskt roligt att hälsa Mattias Lindahl välkommen som ny mäklare hos oss på Widerlöv. Med sin långa erfarenhet och mängder av framgångsrika försäljningar av villor och bostadsrätter i både Uppsala och Knivsta är Mattias ett mycket tryggt val av mäklare för både tidigare och nya kunder!

– Vi hälsar Mattias varmt välkommen till vårt starka team i Uppsala och ser fram emot att få möta hans många nöjda kunder här hos oss, säger Tomas Widerlöv, VD på Widerlöv.

Berätta om dig själv!

Uppsalabo som har tio års erfarenhet i yrket. Bor i villa i Nåntuna med tre barn och fru. På fritiden gillar jag att umgås med familjen, leva friluftsliv samt att se och utöva sport!

Hur är du som mäklare?

Driven, tävlingsinriktad och noggrann.

Varför valde du Widerlöv?

Widerlöv ligger i framkant och har ofta varit firman som andra tagit efter. Man är inte nöjd utan vill utvecklas.

Berätta något om dig som alla kanske inte känner till!

Jag har slagit två serveess på en Wibledonvinnare.

Klicka här för att läsa mer om Mattias och för att se kontaktuppgifter.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering