Uppsala

Vi välkomnar Anette Blomstedt till Widerlöv!

  • 16 september 2021

Anette har med sin positiva inställning och stora kunnande hjälpt många nöjda kunder med deras bostadsaffärer genom åren och det är med stor glädje vi nu hälsar henne välkommen som mäklare hos oss på Widerlöv.

– Vi ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med Anette och är övertygade om att hennes mäklarerfarenhet tillsammans med allt Widerlöv kan erbjuda sina kunder kommer att bli en svårslagen kombination, säger Tomas Widerlöv, VD på Widerlöv.

Berätta om dig själv!

Jag är glad och positiv och gillar livet. Har två vuxna barn och har även fått förmånen att ta del av det man kallar ”livets efterrätt”, mina fyra härliga barnbarn! Bor i villa i Storvreta där jag även är uppvuxen. På fritiden gillar jag att rida och hänga med min ”Snygging” som är min alldeles egna islandshäst, cykla, umgås med familj och vänner. Jag tar också gärna en sväng om på dansgolvet i en bugg.

Hur är du som mäklare?

Jag har arbetat som mäklare i 17 år och älskar mitt jobb som går hand i hand med livet där jag möter många olika människors livssituationer. Från mina kunder genom åren har jag fått återkommande omdömen som engagerad, trygg, förstående men även driven och pålitlig.

Varför valde du Widerlöv?

Jag har nu valt att börja arbeta på Widerlöv för att att jag tycker det är viktigt att vara stolt över det företag jag arbetar hos. Detta vill jag som mäklare kunna erbjuda mina kunder när de anlitar mig i deras förmodligen största och viktigaste affär.

Hur känns det att börja här på Widerlöv?

Det känns både spännande och roligt att börjat på Widerlöv och jag har fått en bra känsla av mina nya kollegor – det känns toppen!

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering