Uppsala

Frostiga morgnar och samboskap

  • 4 november 2019

Jag och brorsan Stefan har blivit sambo. Med alla våra fantastiska medarbetare i Uppsala. Två har blivit ett och lokalerna i Rådhuset och på Dragarbrunnsgatan har förvandlats till ett enda stort och härligt kontor på Östunagatan 1, eller gamla Bil 3:an som den här lokalen kanske var mer känd för en gång i tiden. I fredags lagom till den första morgonen med vindruteskrapning fick vi äntligen flytta in på de nyrenoverade ytorna. Vi är så nöjda med att efter nästan 20 år med flera kontor i Uppsala kunna få sitta tillsammans allihopa.

Kom gärna förbi och hälsa på oss, ta en kaffe och passa på att prata bostad med någon av våra 25 mäklare på Uppsalas mest anlitade mäklarfirma.

Med önskan om en härlig senhöst och ytterligare några relativt varma veckor innan isskrapandet blir till en vana.

Bästa hälsningar

//Tomas Widerlöv

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering