Stockholm

Wall of Kindness är tillbaka!

  • 26 november 2021

Vintern är här, den värsta perioden för alla människor i hemlöshet. I en redan tuff miljö blir de kommande månaderna närmast outhärdliga.

Med uppmaningen ”Ta en jacka om du behöver – ge en jacka om du har över” vill vi återigen ge fler av våra medmänniskor möjlighet att slippa frysa under årets kallaste månader.

Har du varma kläder som du inte längre använder? Det kan vara jackor, mössor, vantar, sockor, skor eller något annat plagg. Allt som kan hjälpa en medmänniska att hålla värmen i vinter. Besök vår vägg utanför vårt kontor på Birger Jarlsgatan 76 och hjälp en medmänniska hålla värmen i vinter.

Tack för att du hjälper oss att hjälpa ❤️

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering