Widerlöv

Widerlöv initierar ”100.000 steg” för Barncancerfonden

  • 12 maj 2024

Den 25 maj tar Mäklarfirman Widerlöv ett stort steg för välgörenhet genom evenemanget Widerlövs 100.000 steg, en vandring från Hammarskogs naturreservat i Uppsala till Västerås. Evenemanget syftar till att samla in medel till Barncancerfonden och belysa företagets långvariga engagemang för samhällsansvar.


Widerlövs 100.000 steg är inte bara en fysisk utmaning, utan även en symbol för företagets resa och tillväxt från Uppsala till bland annat Västerås. Genom denna aktivitet stärker Widerlöv sitt engagemang för samhällsnytta och visar på vikten av att företag aktivt bidrar till en bättre värld.

Genom ’Widerlövs 100.000 steg’ vill vi inte bara stödja Barncancerfonden i deras otroligt viktiga arbete utan hoppas även inspirera andra, både företag och privatpersoner att engagera sig, säger Mimmi Holm, fastighetsmäklare på Mäklarfirman Widerlöv i Västerås och initiativtagare till evenemanget. Det vi gör här är ett exempel på hur vi kan använda både vårt varumärke och våra kanaler för att göra en faktisk och konkret skillnad.

’Widerlövs 100.000 steg’ startar i Uppsala tidigt på morgonen lördagen 25 maj och deltagarna beräknas komma fram till målet i Västerås sent på kvällen samma dag. Förhoppningen är att evenemanget, förutom att ge ett bidrag till Barncancerfonden, även ska locka andra deltagare att göra sällskap en bit på vägen.

Det här är mer än bara en vandring; vi gör det för att samla in pengar för ett viktigt ändamål. Barnen är vår framtid och inget barn ska behöva drabbas av cancer. Samtidigt är det också en manifestation av vårt engagemang och för att visa att vi vill vara en positiv kraft i samhället. Vi ser fram emot att se en stor uppslutning för detta evenemang, där varje steg räknas, inte bara för vår fysiska hälsa utan även för vårt gemensamma ansvar mot framtida generationer, säger Mimmi Holm.

Widerlöv har en lång historia av att engagera sig och ta socialt ansvar. Genom sitt mångåriga samarbete med Stadsmissionen har Widerlöv bland annat tagit ’Wall of Kindness” till Sverige samt introducerat konceptet ’Rosa lådan’.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering
close