Widerlöv

Nackas största mäklarfirma byter namn till Widerlöv

  • 13 december 2021

Efter förvärvet av Fjelkners i Bromma i början av hösten har nu nästa Widerlövkontor öppnat i Stockholm. Det skedde på Luciadagen då toppmäklaren Jesper Lindgren och de sex mäklare som han redan jobbar tillsammans med byter skylt och öppnar Widerlöv Nacka.

–Det här känns väldigt spännande. Widerlöv är ett varumärke som funnits länge och som alltid legat i framkant. Genom att vi nu blir en del av Widerlöv kommer vi att kunna erbjuda både våra mäklare och kunder nya möjligheter säger Jesper Lindgren, VD Widerlöv Nacka.

Widerlöv, som sedan tidigare finns även i Uppsala och Västerås, har nu sex kontor i Stockholm vilket ökar synergierna ytterligare och genom det nya kontoret i Nacka kommer Widerlöv att kunna erbjuda en ännu bättre service för sina kunder som vill flytta till eller från Nacka.

Med tanke på all nyproduktion som planeras i Nacka är det ett av de områden i Stockholm som kommer att växa mest de kommande åren.

–Att Nacka också ansluter till Widerlöv är väldigt viktigt för oss ur ett strategiskt perspektiv. Med Jesper och hans duktiga kollegor med på vår gemensamma resa tar vi nu nästa steg i Stockholmsregionen. Att de är marknadsledande redan från första dagen är naturligtvis ett väldigt stort plus, säger Tomas Widerlöv, grundare och VD på Widerlöv. 

Fakta – Widerlöv

Widerlöv startades i Uppsala 1995, har idag ca 100 anställda och finns representerat i Stockholm med sex kontor, Uppsala och Västerås. 2004 belönades Widerlöv med Dagens Industris Gasellpris. Widerlöv förmedlade cirka 2 300 bostäder och omsatte drygt 100 Mkr under 2020.

Fakta – Widerlöv Nacka

Widerlöv Nacka startades i december 2021 av Jesper Lindgren som tidigare drivit mäklarfirma i Nacka under annat varumärke. Bolaget som har 12 medarbetare omsatte under 2020 ca 35 Mkr och har en marknadsandel i Nacka på ca 20 %.

För mer information, kontakta; 

Tomas Widerlöv, grundare och VD 

tomas.widerlov@widerlov.se

0706-77 83 00

Jesper Lindgen, VD Widerlöv Nacka

jesper.lindgren@widerlov.se

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Klicka för att boka en värdering