Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Zinkens Väg 59, 2 tr

Slutpris: 6 050 000 kr

Zinkens Väg 59, 2 tr

Väl tilltagen & ljus tvåa - möjlig trea - balkong i bästa sydvästläge mot kolonilotter & grönska!

Välkommen att bo granne med kolonilotterna två trappor upp i denna ljusa och fina tvåa nära såväl söders puls som grönområden! Genomgående tilltalande bostad tack vare fönster i två väderstreck och väl tilltagna rum som är lättmöblerade. Lägenhetens genomtänkta planlösning gör det enkelt att vara värd eller värdinna med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - här kan du laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Som en naturlig förlängning av vardagsrummet nås den rymliga balkongen i bästa sydvästläge som dessutom har en rogivande utsikt över kolonilotterna. Generöst utrymme för önskat möblemang och odlingar om så önskas för den med gröna fingrar. Tillbaka i i det stilfulla köket finns goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor och fina ytor för ett större matbord med tillhörande stolar. Tack vare rummets storlek finns även möjlighet att skapa sig ett extra sovrum, se alternativ planlösning. Rymligt och rogivande sovrum med fönster i insynsskyddat läge och plats för dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang och inredning. Intill finns en rymlig walk in closet som idag nyttjas som arbetsrum. Badrummet, som nås från hallen, är rymligt och försett med badkar. På tal om hallen finns här en praktisk garderobsvägg och gott om plats för avhängning och dessutom finns nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 5 kvm i föreningen. Utanför entrén nås föreningens grönskande innergård med lekplats för de små. Sammantaget en bostad med alla förutsättningar för att trivas. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

BRF Zinken är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningen består av tretton fastigheter, på Krukmakargatan 45-73 samt Zinkens Väg 25-71, med över 300 bostäder, av dessa består ca 40 st av hyresrätter som säljs av allt eftersom vilket är en god ekonomisk tillgång. Föreningens tvättstuga ligger på gården och består av fem tvättmaskiner, två torkskåp samt två torktumlare och mangel. Gemensamt cykelrum, barnvagnsrum samt grovsoprum finns också. Gemensamhetslokal finns på Krukmakargatan 71 (ingång från gården) och kostar 200 kr/tillfälle att hyra. Lekplatser för barn infinnes på innergårdarna. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.brfzinken.se/

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Zinkens Väg 59, 2 tr, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm Planlösning från Zinkens Väg 59, 2 tr, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad