Såld

Rasbo, Uppsala

Yrestahed 29 & 27

Slutpris: 5 500 000 kr

Yrestahed 29 & 27

Stor fastighet med möjlighet till avstyckning. Bergvärme, uthyrningsdel och fullt utrustad stuga.

Välkomna till ett stort hus med separat uthyrningsdel samt möjlighet till avstyckning av fastigheten som idag är totalt på 2442 kvm. Fastigheten med lättskött trädgård strax utanför Uppsala erbjuder dig som vill bo med stora ytor men även för dig som vill ha möjlighet att , hit tar ni er på ca 20 minuter med bil! Möjlighet till att stycka av Yrestahed 29 som är förbered med avlopp, vatten, el och fiber.

Trevligt boende med uthyrningsdel i lantlig miljö. Huset med sina 260 kvm som passar den större familjen eller familjen som behöver mycket utrymme. Huset erbjuder 5 sovrum, klädvårdsrum, badrum, väl tilltaget vardagsrum på entréplan och ett med värmande kamin på övre plan där köket finns med god förvaring, praktiska arbetsytor på bänk samt gott om plats för många middagsgäster kring matbordet.

Huset har en stor altan med plats för stor matgrupp samt ett härligt solläge. Fint anlagd tomt med stora gräsytor, ypperlig för barnens spring. Potential för den trädgårdsintresserade att sätta sin egen prägel.

Från gaveln på huset har ni tillgång till en uthyrningsdel med kök/vardagsrum, två sovrum samt badrum.

Stugan med egen adress, Yrestahed 27, är på 34 kvm är isolerad har el, vatten, avlopp samt egen fiberanslutning. Uppvärmningen här sker via vedeldad kamin i vardagsrummet. Badrummet har duschkabin, WC, handfat med kommod, tvättmaskin samt egen varmvattenberedare. Fullt utrustat för uthyrning eller generationsboende.

Nyinstallerad bergvärme. Dimensionerad för att koppla på ett garage eller pool.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad