Såld

Vasastan, Stockholm

Ynglingagatan 17, 2tr

Slutpris: 18 750 000 kr

Ynglingagatan 17, 2tr

Magnifik sekelskiftesvåning med tre balkonger i trivsamt område!

På trivsamma Ynglingagatan saluförs nu en synnerligen välplanerad sekelskiftesvåning om 209 kvadratmeter. Här bor du med närhet till Hagaparken, all tänkbar service och goda kommunikationer.

- Tre balkonger
- Fyra bra sovrum
- Högt i tak
- Fiskbensparkett
- Fungerande öppen spis
- Sekelskiftesdetaljer
- Goda sällskapsytor
- Mycket bra förvaring
- Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
- Förråd
- Välskött förening
- Trivsamt område

Presenterar en familjär och fantastisk sekelskiftesvåning som omsorgsfullt renoverats med noggrant utvalda och påkostade materialval och genomgående fiskbensparkett i alla rum. Varsamt renoverad i exklusiv anda som i kombination med välbevarade detaljer anno 1907 skapar det perfekta boendet. Vackra sekelskiftesattribut som återfinns i bland annat takrosetter, stuckatur och genomgående fiskbensparkett. Bostaden har tre balkonger vilket gör att du under sommaren kan njuta av solen från morgon till kväll. Generös takhöjd och stora fönster med djupa nischer ger genomgående härligt ljusflöde och rymd. Stort och stilrent kök med plats för en stor matgrupp, perfekt för middagsbjudningar med nära och kära. I fil med köket ligger det väl tilltagna vardagsrummet med plats för allt önskat möblemang och rikligt ljusinsläpp från vackert burspråk. Sällskapsrum med härlig öppen spis som ger hög mysfaktor. Rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, bra förvaring i flera garderober och utgång till en av balkongerna. Ytterligare tre sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng. Två helkaklade badrum varav ett med badkar samt en separat tvättstuga. Bostaden har genomgående mycket bra förvaring i flera garderober, vackert serveringsskåp, rymlig klädkammare samt ett källarförråd.

Lägenhetens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till innerstadsbussen "tvåan", tunnelbana, pendeltåg samt flygbussar inom promenadavstånd. Området är ett levande område med flera restauranger som passar såväl barnfamiljer som vuxna par. Brunnsviken med Hagaparken samt Vanadislunden ligger inte långt bort. Bra livsmedelsbutiker däribland ICA precis över gatan och välsorterade ICA Vanadis inom kort avstånd. I närområdet finns flera förskolor och skolor.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ynglingagatan 17, 2tr, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad