Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 7A

Slutpris: 3 750 000 kr

Ymergatan 7A

Charmig 20-talslägenhet med bevarade original detaljer och högt i tak!

Här erbjuds en mycket charmig bostad i fastighet anno 1923 med bevarade original detaljer, bekvämt belägen på en halv trappa upp. Bostaden är belägen i ett optimalt läge för dig som vill bo lugnt men samtidigt med direkt närhet till stadens puls och kommunikation. Fantastisk innergård som erbjuder en skyddad oas där det är enkelt att trivas under blomstrande bersåträd. Här finns gott om sittgrupper, lekplats och gemensam grill. Garanterad parkeringsplats erbjuds här för 125 kr/mån och för dig som önskar finns ytterligare p-plats att tillgå. Lägenheten erbjuder bland annat vackra trägolv, högt i tak och djupa fönsternischer med spröjsade fönster.

Planlösningen erbjuder här en rymlig hall, arbetsrum/sovrum, trevligt kök ifrån Kvänum med handarbetade detaljer och charmig dörr, vardagsrum med utsikt över föreningen innergård och stora spegeldörrar, sovrum med förvaring i garderober, samt separat duschrum och wc i stilrent utförande. Lägenhetsinnehavaren disponerar även 4 stycken källarförråd om ca 20kvm.

Här bor ni med ett av de absolut bästa lägena i Fålhagen. En mycket lugn gata men ändå med suveränt pendlarläge och närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några hundra meter bort finner ni en Coopbutik och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ymergatan 7A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad