Till salu

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 26C

  • price tag icon 6 820 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 840 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 93 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 820 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Ymergatan 26C

Ljus gavellägenhet med stor balkong i söder och ett ypperligt pendlarläge!

Välkommen till denna charmiga gavellägenhet med en stor balkong som nås från två utgångar och ligger i soligt läge!

Bostaden erbjuder en yteffektiv planlösning med ett bra kök med matplats, tre sovrum varav ett har utgång till balkongen, ett fräscht badrum med dusch samt ett vardagsrum som också har utgång till den stora balkongen. Fint läge i huset på våning 3 av 4 vilket ger fin utsikt och massor av ljus! Till bostaden hör ett väldigt stort källarförråd om cirka 15 kvm som är disponerat som ett eget rum med riktig dörr - perfekt för den som vill ha väldigt gott om förvaringsutrymme!

BRF Torymer, en förening med en fin byggnad som erbjuder en rad gemensamma utrymmen som tvättstuga, hobbyrum och bastu. Föreningen har även en trevlig innergård med uteplats för sittgrupper och grill, en perfekt plats för sommarens grillkvällar eller för att bara sitta och njuta.

Bredband (250 Mbit) och ett grundpaket med tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Lägenheten ligger mitt i Fålhagen med enkel tillgång till Uppsalas Resecentrum med tåg- och bussförbindelser, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet i Stockholm eller att ta sig ut på äventyr under helgerna. I närområdet hittar du också ett spännande utbud av restauranger, butiker och andra service. Kort promenad till Willys på Björkgatan eller affärshuset Kvarnen med bl.a. Ica Supermarket och Systembolaget.

Intresseanmälan
Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Ymergatan 26C, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad