Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 26 C

Slutpris: 2 400 000 kr

Ymergatan 26 C

Stor och rymlig 2:a i Fålhagen - högst upp med balkong

En toppenfin och rymlig lägenhet högst upp i huset belägen i attraktiva Fålhagen. Den trevliga planlösningen erbjuder stor och välkomnande hall som går att nyttja som arbetsrum, kök med rymlig matplats, helt nyrenoverat och mycket fräscht badrum, tilltalande vardagsrum med utgång till balkong samt ett stort sovrum med synlig putsad murstock och en stor klädkammare.

Här bor du med ett centralt läge endast en liten bit från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an.
Stabil och välskött förening med en grön och idyllisk gårdsmiljö med trädgårdsmöbler och grill. Det är en lugn gata i absoluta citykärnan. Du har gångavstånd till bl a mataffärer, service och gym.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ymergatan 26 C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad