Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 24B

Slutpris: 2 700 000 kr

Ymergatan 24B

Fin och charmig 40-talstvåa i centralt men lugnt läge och bekvämt gångavstånd till Resecentrum!

Välkommen till en mycket fin och trivsam 2:a med låg avgift, trevlig planlösning och solig balkong. Bostaden är belägen på tredje våningen i välskött 1940-talsfastighet och präglas av fina ytskikt och bra rymd. Här bor du på lugn gata, i hjärtat av Fålhagen, med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda och med bekvämt gångavstånd till Resecentrum. Tidstypiska detaljer som högt i tak (ca 2,70), originalparkett och fönsterbrädor i sten.

Den yteffektiva planlösningen erbjuder hall med förvaring, ljust och rymligt vardagsrum med balkong i sydöstligt läge, trivsamt sovrum mot lugn innergård, varsamt renoverat kök med matplats samt stamrenoverat badrum. God extern förvaring i lägenhetens två förråd.

BRF Ymergården är en nästintill skuldfri förening med synnerligen god ekonomi och låga avgifter. För endast 100 kr i månaden så får man bredband 100/10 Mbit/s samt kabel-tv via Tele2. I föreningens källarplan finns gott om gemensamma utrymmen; tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum, gillestuga och hobbyrum. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och grillplats.

På Ymergatan 24 B bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ymergatan 24B, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad