Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 24B

Slutpris: 2 400 000 kr

Ymergatan 24B

MED UTMÄRKT LÄGE I FÅLHAGEN LIGGER DENNA FINA OCH TRIVSAMMA TVÅA MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

Välkommen till en mycket fin och trivsam bostad om två rum och kök med låg avgift, trevlig planlösning och solig balkong. Bostaden är belägen en halv trappa upp i välskött 1940-talsfastighet och präglas av fina ytskikt och bra rymd. Här bor du på lugn gata, i hjärtat av Fålhagen, med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda och med gångavstånd till Resecentrum.

Hela lägenheten målades om under 2023.

Den yteffektiva planlösningen erbjuder välkomnande hall med förvaring. Ljust och rymligt vardagsrum med balkong i soligt läge, stor garderob. Trivsamt sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Fint och fullt utrustat kök med matplats samt badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme samt dusch.

BRF Ymergården är en nästintill skuldfri förening (lån 58 kr/kvm) med synnerligen god ekonomi och låga avgifter. För endast 100 kr i månaden så får man bredband 100/10 Mbit/s samt kabel-tv via ComHem. I föreningen finns välskötta gemensamma utrymmen: Tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum, gillestuga och hobbyrum.

På Ymergatan 24 B bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Lägenhetsinnehavaren disponerar två förråd varav ett på vinden och ett i källaren.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ymergatan 24B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad