Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 24A

  • price tag icon 3 308 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 308 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Ymergatan 24A

Yteffektiv trea med utmärkt läge i Fålhagen! Balkong i söder, renoverat kök & badrum med tvättmaskin

Välkommen till en mycket fin bostad om 3 rum och kök med attraktiv läge och i utmärkt skick! Bostaden är bekvämt belägen ½-trappa upp i välskött 1940-talsfastighet och präglas av fint golv, 1-stavsparkett och ljusa ytskikt.

Den yteffektiva planlösningen erbjuder hall med förvaring, ljust vardagsrum med utgång till balkong i söder, två rymliga sovrum som båda kan användas till master bedroom. Det ena har två dubbel garderober som ingår i överlåtelsen. Köket är renoverat under senare delen av 2018 och är ett påkostat kök från Kvik med snygg bänkskiva i grå laminat med led belysning ovan. Både ugn och häll är från kvalitetsmärket Neff och erbjuder hög kvalité och bra funktioner för den matintresserade. Här finns också integrerad diskmaskin från Bosch, kolfilterfläkt från Siemens samt dubbel inbyggda kyl/frys från Siemens. Badrummet är smakfullt renoverat och erbjuder dusch och ny tvättmaskin från Electrolux.

Solid förening med synnerligen god ekonomi och låga avgifter. Parkering med el-plint finns för 320 kr/mån med separat kö. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort vindsförråd samt ett förråd i källaren. I föreningen kan du bland annat nyttja en övernattningslägenhet, lokal och ett hobbyrum.

På Ymergatan 24 A bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksalatorg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda. Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Ymergatan 24A, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad