Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 17C

Slutpris: 1 870 000 kr

Ymergatan 17C

ACCEPTERAT PRIS

!!ACCEPTERAT PRIS!!
Med ett trevligt läge utan insyn ligger denna fina genomgångsetta med trägolv och ljus färgsättning. Stort lättmöblerat vardagsrum med utgång till den soliga balkongen med fin utsikt, välbevarat originalkök med matplats vid fönster och ett badrum med moderna färger. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och en matkällare.

HSB 18 Liljan är en stabil och trygg HSB förening där de stora renoveringarna redan är gjorda. Här får ni fördelen att både kunna odla, snickra och gymma på hemmaplan då föreningens medlemmar får tillgång till ett eget upprustat gym, hobbyrum samt kolonilotter där de kan odla blommor och kryddor mm. Föreningen har även två stora trädgårdar med grillar och sittgrupper.

Här bor ni i lugna Fålhagen, omgiven av vackra äldre hus och med ett mycket centralt läge. Med ca 5 minuter promenadsträcka till resecentrum får ni perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns affärshuset Kvarnen med bl.a. ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Coop finner ni endast en 3-minuters promenad ifrån lägenheten. Utmärkt promenadavstånd till city och nära till universitet och nationer!

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning!

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad