Såld

Södermalm, Stockholm

Wollmar Yxkullsgatan 40, 2 tr

Slutpris: 10 000 000 kr

Wollmar Yxkullsgatan 40, 2 tr

Väldisponerad 20-tals trea (möjlig fyra) med balkong i en skuldfri förening!

Välplanerad trerummare i svårslaget läge i en skuldfri förening. Idealisk planlösning där omdisponering till en fyra är möjlig. Här trivs man från första stund med flera tidstypiska detaljer som vackert fiskbensmönstrat ekparkett, spröjsade fönster med spanjoletter och välbevarade serveringsskåp. Stora fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden skapar ett rikligt ljusinflöde som genomsyrar lägenheten. Här är det enkelt att vara många med ett väl tilltaget vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Det smakfulla köket har full maskinell utrustning och plats för matbord för 4 personer. I direkt anslutning via dubbeldörrar nås bostadens trivsamma balkong som vetter mot den rogivande innergården. Vidare disponerar bostaden två ordentliga sovrum med goda förvaringsutrymmen. Helkaklat badrum utrustat med badkar. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning och en inre möblerbar hall som kan inredas efter önskemål. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett vindsförråd om ca 5 kvm i föreningen. Sammantaget en enastående bostad på Södermalm med fina förutsättningar att bo länge.

Elegant fastighet anno 1927 med vackert trapphus och hiss. Brf Italien är en äkta bostadsrättsförening som har en god ekonomi och är skuldfri. Föreningen upplåter 16 bostadsrättslägenheter om totalt 1 029 kvm på adressen Wollmar Yxkullsgatan 40. Marken innehas med äganderätt. För föreningens medlemmar finns gemensam tvättstuga och cykelrum.

Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko, Häktet och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Åt andra hållet når du Hornstull och Långholmens natur på en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wollmar Yxkullsgatan 40, 2 tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Wollmar Yxkullsgatan 40, 2 tr, Såld i Södermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad