Såld

Södermalm, Stockholm

Wollmar Yxkullsgatan 38

Slutpris: 5 815 000 kr

Wollmar Yxkullsgatan 38

Välplanerad 20-talstrea invid Mariatorget!

Varmt välkommen till en mycket fin och välplanerad 20-talstrea!

- Mycket fint skick
- Välplanerad
- Omsorgsfulla materialval
- Fiskbensparkett
- Platsbyggda garderober och bokhyllor
- Diskmaskin
- Tvättmaskin & torktumlare
- Välskött förening
- Attraktivt område

Denna välplanerade trea har omsorgsfullt renoverats med väl utvalda material- och färgval. Spröjsade fönster, generös takhöjd och vacker fiskbensparkett. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, mediamöbel och matbord. Smakfullt kök med bra förvaring och diskmaskin. Två rofyllda sovrum som vetter mot föreningens innergård varav det ena med klädkammare och platsbyggda garderober. Helkaklat badrum klätt i modern granitkeramik och en välkomnande hall med avhängning.

Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko, Häktet och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Åt andra hållet når du Hornstull och Långholmens natur på en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wollmar Yxkullsgatan 38, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad