Kommande bostad

Järla sjö, Nacka

Winborgs Väg 7

  • price tag icon 3 357 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 53 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 357 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Winborgs Väg 7

Välkommen till denna unika tvåa i charmiga Järla Sjö, där sekelskifte möter nyproduktion och takhöjden imponerar med cirka 3 meter. Lägenheten präglas av vackra sekelskiftsdetaljer som fönsterspeglar, högt i tak och ett tidstypiskt trapphus.

Boendet har ett förtrollande läge med närhet till både stadsliv och natur. Järlasjön lockar med sommardopp och vinterlig skridskoåkning. Föreningen erbjuder bekvämligheter som garage, eget gym och en avkopplande relax med bastu.

Du välkomnas av en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme i en platsbyggd garderobsvägg. Vidare in i bostaden möts du av ett vardagsrum med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och ett stort matbord för trevliga middagar. Köket är stilrent med gråa luckor, svarta knoppar och ett snyggt stänkskydd i sten. Vitvarorna inkluderar integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys i rostfritt. En praktisk köksö erbjuder extra förvaring och elegant avskiljning mellan kök och vardagsrum.

Lägenhetens hörnläge tillsammans med stora vackra fönster i varje rum skapar en härlig ljusmiljö. Sovrummet, intill vardagsrummet, rymmer en dubbelsäng och har plats för förvaring samt en arbetsplats för den som arbetar hemifrån. Det smakfulla badrummet har grå klinker, vitt kakel, golvvärme, industriglasvägg för duschen, toalett och handfat med en vit kommod. Tvätt och tork hanteras smidigt i den kombinerade enheten, som även har arbetsbänk, överskåp för förvaring och en praktisk handdukstork. Till lägenheten hör även ett förråd för extra bekvämlighet.

Intresseanmälan
Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Planlösning från Winborgs Väg 7, Kommande i Järla sjö, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad