Såld

Kungsholmen, Stockholm

Wennerbergsgatan 6A, 6 tr

Slutpris: 8 700 000 kr

Wennerbergsgatan 6A, 6 tr

Magiskt ljus 4:a (5:a) i 3 väderstreck med balkong i väster // Öppen spis & Gäst WC // Högt läge!

BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE // ÖPPEN SPIS // LJUS HÖRNLÄGENHET // HÖGT FRITT LÄGE // GÄST WC // Ev, 5:A

Missa inte möjligheten att förvärva en unik och sällsynt ljus 4:a i högt fritt läge med magiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Balkong i soligt västerläge med eftermiddag och kvällssol samt en öppenspis. Bostaden kan enkelt göras om till en 5:a med fyra bra sovrum (se alternativ planlösning) genom att dela av den nuvarande matsalen. Bedårande milsvid utsikt över stadens takåsar och Mälaren. Förutom badrum med fönster finns en gästtoalett i anslutning till hallen. Fina bevarade originaldetaljer såsom stengolv, fiskbensmönstrad ekparkett, integrerade garderober och fönsterbänkar i sten. Riktigt bra läge med närhet till både grönområden, bad, kommunikationer och stadens puls.

Föreningens ekonomi är utmärkt och avgifterna sänktes med 10% under 2021. Brf Signalpatrullen 13 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi där 204 st lägenheter upplåts med bostadsrätt (9503 kvm) och 15 lägenheter upplåts med hyresrätt (totalt 564 kvm) som är en dold tillgång då dessa på sikt kan säljas av föreningen och därmed kan ge stora kapitaltillskott samt 3 hyreslokaler som är en bra inkomstkälla. 2021 amorterade föreningen 6,5 miljoner och under 2022 kommer ungefär 7-8 miljoner amorteras ytterligare.

Fastigheten har ett fantastiskt läge på Kungsholmen med närhet till allt såsom shopping, vatten, grönska och med innerstadens puls på promenadavstånd. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Kungsholmens båtliv på kort gångavstånd. Runt hörnet finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Ypperliga kommunikationer, alldeles intill går innerstadsbussarna 1 och 61 och närhet till T-bana där Thorildsplan är närmast med 7 min promenad. Till Fridhemsplan promenerar man på 15 min. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Närliggande badplatser såsom Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wennerbergsgatan 6A, 6 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad