Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Wargentinsgatan 5D

Slutpris: 2 725 000 kr

Wargentinsgatan 5D

Vacker hörnlägenhet i fint skick!

I populär förening finns denna fantastiskt charmiga lilla lägenhet, ett perfekt första boende. Belägen i lugnt gårdshus på attraktiv adress, och med absolut optimalt planerade kvadratmetrar. Ljust vardagsrum med stora eleganta fönsterpartier och nyslipade trägolv. Separat kokvrå med eget fönster, och inbyggd förvaring gör tillvaron bekväm. För extern förvaring disponeras ett vindsförråd.

- Flexibelt tillträde
- Låg avgift
- Hörnlägenhet
- Tillgång till bastu
- Garage i huset
- Möjlighet att hyra extra förråd
- Mycket bra planlösning
- Nyslipade trägolv

Brf Järnvägsmannen är en äkta förening med 417 lägenheter centralt på Kungsholmen. Föreningen är lågt belånad och äger marken. Boende har tillgång till 2 bastuar, och på den trivsamma innergården finns grillar att utnyttja. Utmärkta kommunikationer med Rådhusets tunnelbana ca 3 minuter bort och dessutom olika busslinjer. I området finns flertalet grönområden samt ett rikt utbud av shopping och restauranger.

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wargentinsgatan 5D, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad