Såld

Kungsholmen, Stockholm

Wargentinsgatan 5D, 2tr

Slutpris: 4 300 000 kr

Wargentinsgatan 5D, 2tr

Fin och välplanerad tvåa med balkong mot lugn innergård!

Presenterar en välplanerad tvåa med genomgående fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar.

- Rymlig balkong
- Fint ljusinsläpp
- Modernt kök med full maskinell utrustning
- Bra förvaring
- Populär förening
- Vindsförråd

Bostaden erbjuder ett luftigt vardagsrum med plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang och matgrupp. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fönsterbänkar i sten. Modernt och stilrent kök med full maskinell utrustning. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till den rymliga balkongen i östläge med plats för utemöbler. Balkongen ligger i lugnt läge mot den trivsamma innergården. Vidare disponerar bostaden ett badrum med vita kaklade väggar och grå våtrumsmatta samt en välkomnande hall med plats för avhängning.

Välskött förening som genomfört stora renoveringar under åren. Tillgång till garage med totalt ca 143 platser samt bastu och föreningslokal. Trevlig innergård med ett flertal uteplatser och grillar att låna.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och City. Västermalmsgallerian erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger. Ett nybyggt ICA-Kvantum ligger mycket nära bostaden. Här finns Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter. Kommunikationerna är väldigt goda med tunnelbanans blå och gröna linje samt flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad