Såld

Luthagen, Uppsala

Wallingatan 26 B

Slutpris: 2 495 000 kr

Wallingatan 26 B

Unik lägenhet i attraktivt område!

I ett av Uppsalas vackraste gårdshus finns nu möjlighet att bli ny ägare till denna bostad! Belägen i ett lugnt och skyddat gårdsläge med bara några få minuters promenad till stadskärnan och direkt närhet till Luthagens alla restauranger, studentnationer och mysiga fik. Här bor du i ett charmigt hus med anor från 1910 och en fantastiskt fin och lummig innergård med flera sittgrupper!

I bostaden finns flera tidstypiska detaljer såsom stora, vackra fönster med fantastiskt ljusinsläpp, två kakelugnar , fina trägolv samt extra takhöjd om ca 2,90 meter. Planlösningen erbjuder ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i öppen planlösning mot det välrustade och moderna köket. Här finns plats för matgrupp intill fönstret och god arbetsyta vid köksbänken. Sovrum med fönster som rymmer 160- 180cm-säng med goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Slutligen finns badrummet i anslutning till sovrummet, med duschhörna och bra förvaring i badrumsskåp.

BRF Fenix är en mycket välskött förening, med engagerade medlemmar och med en god ekonomi (lån per kvm är enligt årsredovisningen 831kr). Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Utöver den idylliska innergården har du som boende också tillgång till en gemensam bastu och tvättstuga.

Här bor ni i ett synnerligen attraktivt läge i Luthagens villakvarter med omedelbar närhet till utmärkt service, restauranger, parker samt närhet till Stabbyskogen för motion. Även bekvämt gångavstånd till city, resecentrum och universitet.

Missa inte chansen! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wallingatan 26 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad