Såld

Vasastan, Stockholm

Vulcanusgatan 10, 3tr

Slutpris: 5 850 000 kr

Vulcanusgatan 10, 3tr

Trivsam 2,5:a (möjlig 3:a) med balkong och öppen spis! Chans att skapa ditt drömboende!

Varmt välkommen till en trivsam 2,5:a (möjlig 3:a) där du har chans att skapa ditt drömboende! Två balkonger varav en stor mot innergård och en fransk mot gatan samt öppen spis i populära Atlasområdet! Här bor du i en lugn och charmig oas precis vid Sankt Eriksplan. En kombination av lugn och ro med närhet till storstadspuls med flertal butiker, restauranger och caféer.

- Balkong och fransk balkong
- Chans att skapa din dröm
- Öppen spis
- Attraktivt läge vid Sankt Eriksplan
- Stora sociala ytor
- Väldisponerad
- Bevarade detaljer anno 1928

En mycket hemtrevlig bostad med goda sällskapsytor i form av bland annat väl tilltaget vardagsrum och separat matrum/lounge med möjlighet för större middagsbjudningar. Bostaden präglas av bevarade attribut anno 1928 som återfinns i bland annat spröjsade fönster med spanjoletter, vacker fiskbensparkett och högt i tak. Vardagsrum med plats för allt önskat möblemang och rikligt ljusinsläpp via fransk balkong som vetter mot gatan. Matrum/lounge i fil med vardagsrum som lämpar sig perfekt för umgänge och samvaro och med en fantastiskt mysig, fungerande kakelugn. Köket har bra förvaring bakom vita, släta fronter och plats för matbord med 4 sittplatser. Via helglasade pardörrar når man den härliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Vidare disponerar bostaden ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Ett helkaklat badrum med klinkergolv i schackmönster och vitt kakel samt badkar. Bostaden har genomgående gott om förvaring i bland annat två inbyggda garderober.

Atlasområdet är lugnt och mysigt med ett centralt läge precis intill Sankt Eriksplan. Området kallas ofta Lilla Paris för dess pittoreska och charmiga atmosfär med vackra fastigheter från 20-talet. På 1930-talet bodde Astrid Lindgren i området som också gett inspiration till många av hennes böcker, t.ex. så flyger Karlsson på taket över takåsarna i just Atlasområdet. I de levande kvarteren finns mysiga restauranger som exempelvis Portal, Torsgatan 78 och den klassiskt italienska kvartersrestaurangen Degiulio’s Il Forno. Den som önskar större utbud behöver inte gå långt; Atlasområdet kantas av massvis med välkända restauranger med mat från all världens hörn. Här finns även ett flertal matvarubutiker samt caféer och butiker. Vasaparken når du med en kort promenad och erbjuder stora grönområden där man kan ha picknick, spela fotboll, minigolf eller åka skridskor på vintern. Ett stenkast bort finner du även vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen och Karlbergs slott. Här erbjuds direkt närhet till Sankt Eriksplan med alla dess kommunikationer med både bussar och tunnelbana.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vulcanusgatan 10, 3tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad