Såld

Centrum, Uppsala

Vretgränd 6A

Slutpris: 3 625 000 kr

Vretgränd 6A

4 rok i centrala Uppsala med låg avgift och solig balkong! Möjlighet till 2 separata lägenheter!

På eftertraktad adress med perfekt pendlarläge i centrala Uppsala saluförs nu en trevlig 4:a på 83,5 kvm. Njut av en solig balkong i sydväst med trevlig utsikt mot föreningens vackra innergård. Här bor du i en bostad med stor potential i en stabil förening (endast lån på 765 kr/kvm) med låg avgift så att du kan lägga pengarna på annat. Bostaden är ihopslagen och bestod urpsrungligen utav två lägenheter (44,5 kvm och 39 kvm). Två lägenhetsnummer och två ingångar möjliggör separat försäljning/uthyrning för den som så önskar. Planlösningen fördelar sig på rymlig hall med plats för avhängning. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Utgång till balkong med markis i sydväst mot den grönskande innergården. Matrum met plats för större matbord. Kök med gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Badrum med dusch och tvättmöjligheter. Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Ytterligare sovrum som går att återställa till kök vid avstyckning. Ytterligare badrum med badkar.

Här bor du på en lugn innergård med grönska, utomhusmöbler och grillmöjligheter. Perfekt för pendalren med några minuters promenad till stationen och direkt utanför porten Uppsalas stadskärna med all tänkbar service såsom restauranger, affärer, gym, bio och caféer. Det centrala läget gör att du har närhet till Svandammen, Akademiska sjukhuset, Studenternas, Stadsträdgården. Trevliga promenad- och löparstråk längs med Fyrisån för den aktive.

Kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vretgränd 6A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad