Såld

Centrum, Uppsala

Vretgränd 17

Slutpris: 4 150 000 kr

Vretgränd 17

Högt belägen och väldisopnerad fyra med hiss från markplan och balkong.

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad fyrarummare, högt upp i huset (hiss från markplan) med inglasad balkong i centrala Uppsala, ett stenkast ifrån stationen. Här bor ni med direkt närhet till restauranger, caféer, bio etc. Perfekt för er som gillar att vara spontan i vardagen.

Den hemtrevliga planlösningen fördelar sig på entré/hall med plats för avhängning, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i soligt och lugnt läge in mot föreningens gröna gård. Kök med gott om förvaring, arbetsytor och matplats, "master bedrom" med plats för dubbelsäng och förvaring i tre garderober med överskåp, ytterligare två normalstora sovrum med fina ytskikt som kan fungera utmärkt som både gästrum/barnrum och/eller kontor. Badrum med badkar och wc samt ytterligare toalett med wc och handfat.

Välskött HSB-förening med 90 lägenheter och väl underhållna byggnader. I föreningen finns flera tvättstugor samt både parkerings- och garageplatser (kö tillämpas). Det finns även grillmöjligheter, gungor och sandlåda på gården, cykelförråd och samlingslokal i föreningens byggnader.

Området behöver ingen närmare presentation eftersom man utanför dörren här har shopping, restauranger och övrig service. Nära till allt helt enkelt! Ett boende här ger er en optimalt välplanerad och ljus lägenhet i kombination med tryggheten av en välskött förening; härlig innergård och ett utmärkt läge mitt i stan.

Välkommen att kontakta mäklarna med ert intresse :

Martina Brink

0760266400
martina.brink@widerlov.se

Linnea Lager

0704981695
linnea.lager@widerlov.se
.

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vretgränd 17, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad