Såld

Centrum, Uppsala

Vretgränd 17

Slutpris: 5 050 000 kr

Vretgränd 17

Stor och rymlig lägenhet med uthyrningsdel och ett svårslaget pendlarläge mitt i City!

Optimalt planerad lägenhet med ett absolut Cityläge bara ett stenkast från stationen - perfekt för pendlare! Dessutom finns möjlighet till en helt avskiljd uthyrningsdel med egen ingång, vilket dramatiskt kan sänka boendekostnaden!

Mycket social och öppen planlösning med kök, matrum och vardagsrum intill varandra och med massor av ljus tack vare flera fönster åt två väderstreck! Fin balkong som nås från vardagsrummet och som har ett lugnt läge mot innergården.

Här kan även en stor familj få plats tack vare att bostaden i dagsläget har fyra bra sovrum och med möjlighet att göra om matrummet till ett femte sovrum. Gott om förvaring i många garderober och en stor klädkammare, som kanske t.om. kan fungera som ett litet arbetsrum!

Välskött HSB-förening med 90 lägenheter och väl underhållna byggnader. I föreningen finns flera tvättstugor samt både parkerings- och garageplatser (kö tillämpas). Bra förvaring i ett källarförråd.

Området behöver ingen närmare presentation eftersom man utanför dörren här har shopping, restauranger och övrig service. Nära till allt helt enkelt!

Snabbt tillträde möjligt, eller enligt överenskommelse.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vretgränd 17, Såld i Centrum, Uppsala Planlösning från Vretgränd 17, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad