Såld

Vreta, Uppsala

Vretavägen 23A

Slutpris: 7 000 000 kr

Vretavägen 23A

Fin villa nära Mälaren

Fantastisk läge nära Mälaren i natursköna Vreta med närhet till sjön och allehanda friluftsliv. Gyllene tillfälle för dig som vill bo med vackra omgivningar, vatten, ängar och skog. Från tomten kommer du snabbt ner till den gemensamma bryggan. Där kan du njuta av härliga dopp eller en tur på vattnet med båten.

Huset fördelas på stora sociala ytor med bland annat stort vardagsrum och kök med stor matplats. Fem bra sovrum, allrum, både badrum med dusch och även badrum med badkar. Tvättstuga samt groventré med bra förvaringsutrymmen. Stor dubbel carport och förråd. På tomten finns också ett växthus.

Barnvänligt och rogivande samtidigt drygt 15 min från Uppsala centrum. Vreta är ett mycket barnvänligt område med eget midsommarfirande och Vretastafetten, som är två av sommarens flera "happenings". Denna härliga idyll har en förskola i området. Nära till Ekoln och badplats i Hammarskog och erbjuder många möjligheter till aktiviteter såväl sommar som vinter. Från Vreta finns det goda kommunikationer med buss in till stan.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vretavägen 23A, Såld i Vreta, Uppsala Planlösning från Vretavägen 23A, Såld i Vreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad