Såld

Storvreta, Uppsala

Vretalundsvägen 34

Slutpris: 5 825 000 kr

Vretalundsvägen 34

Trivsam villa med bergvärme, pool, uterum och generösa förvaringsutrymmen!

Välkommen till Vretalundsvägen 34 beläget på lugn återvändsgata i trivsamma Storvreta. Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till all tänkbar service och med gott om fritidsaktiviteter – perfekt för den aktiva familjen. De större renoveringarna i denna 1-plansvilla med källare har gjorts löpande från 2014 och framåt, såsom dränering, yttertak, badrum, tvättstuga med bastu och dusch och från denna del av huset nås praktiskt det renoverade pool-område och i anslutning till det nås det mycket trevliga uterummet.

Planlösningens entréplan fördelar sig på entréhall, gäst-wc, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning och här installerades en braskamin i år – gott om plats för både familj och vänner. Rymligt badrum med kakel och klinkergolv, allrum samt tre sovrum. Källarvåningen öppnas upp med allrum/gillestuga med öppen spis med insats i anslutning till allrummet finns idag ett tonårsrum alt. gästrum. Tvättstuga med grovingång och här har du både dusch och bastu samt pannrum där både pool-utrusning samt bergvärmepumpen är placerade. Matkällare, WC, garage och förråd.
På uppfarten har du parkeringsplatser och i trädgården uppfördes 2018 en förrådsbyggnad innehållande tre förråd varav ett isolerat.
Från bostaden har du närhet till matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg som nås på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad