Såld

Vreta, Uppsala

Vreta strandväg 56

Slutpris: 8 475 000 kr

Vreta strandväg 56

Sjönära läge i Vreta med badbrygga, båtplats, bergvärme och pool

Representativ villa med många rum, stora sällskapsytor, gott om förvaringsmöjligheter, stort dubbelgarage samt möjlighet till uthyrningsdel!
Entréplan inrymmer en stor möblerbar hall med klädförvaring, vardagsrum med mysig braskamin samt stora fönster mot den härliga poolen och trädgården med flera äppelträd, öppen planlösning mot trevligt kök med skafferi och gott om förvaring. Fräscht badrum, ett hobbyrum eller extra sovrum, praktisk tvättstuga vidare kommer ni in i den tillbyggda delen med ett stor rum som idag inretts till en walking closet, förråd och utrymme förberett för dusch/WC. Ingång in till dubbelgaraget.
En vacker trappa leder upp till övre plan, här finns tre sovrum, varav det stora rummet har en platsbyggd klädförvaring och utgång till balkong där ni kan njuta av utsikten mot vattnet. Härligt allrum med takfönster som släpper in fint ljus. Ett stort badrum med både dusch och badkar, här finns en sittbänk längs den långa sidan med förvaringslådor.

På tomten finns en uppvärmd pool samt en rejäl altan där ni kan njuta av solen. Tomten om 3570 m² är delvis en naturtomt men även med gräsytor, äppelträd m.m.

Från huset kommer ni snabbt ner till mysig badbrygga, där ni kan njuta av härliga dopp. Till denna fastighet ingår två båtplatser.

För mer info kontakta mig på 0735 266 300, Rashin Cohen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vreta strandväg 56, Såld i Vreta, Uppsala Planlösning från Vreta strandväg 56, Såld i Vreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad