Såld

Löten, Uppsala

Von bahrs väg 4

Slutpris: 1 590 000 kr

Von bahrs väg 4

Bo i grönskande och populära Ling med stor inglasad balkong och hiss ifrån markplan!

Prissänkt!!! Fin och hemtrevlig 2:a på 65 kvm i Löten med hiss från markplan. Här bor du med stor härlig inglasad balkong och naturen runt knuten. Bostaden är välplanerad och ljus med fönster i två väderstreck. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Utgång till stor trevlig inglasad balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderober och klädkammare. Stort renoverat badrum med tvättmaskin. Till bostaden kommer ett rymligt förråd precis utanför entén och ett förråd i källaren.

Stor och populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och många renoveringar gjorda. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, solarium, bastu, barnvagnsförråd, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum. Ingen kötid till parkering i dagsläget. På Von bahrs väg bor du i lugna och lummiga kvarter med närhet till grönområden samtidigt som du har stadskärnan inom räckhåll endast 8 minuter med cykel. I området finns flera förskolor mataffär, apotek och annan service. Med fina cykelvägar, gott om parkeringsmöjligheter och goda bussförbindelser tar du sig enkelt dit du ska. Bra läge för dig som pendlar med bil.

Snabbt tillträde möjligt för den som så önskar!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad