Såld

Löten, Uppsala

Von bahrs väg 4

Slutpris: 1 750 000 kr

Von bahrs väg 4

Bo i grönskande och populära Ling med stor balkong i söderläge, och hiss ifrån markplan!

Fin och hemtrevlig 3:a på 82 kvm i Löten med hiss från markplan. Här bor du med stor balkong i bästa söderläge med utsikt över innergården och naturen runt knuten. Bostaden är välplanerad och ljus med fönster i två väderstreck. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Utgång till stor trevlig balkong. Två ordentliga sovrum och gott om förvaring i garderober och klädkammare. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Till bostaden kommer ett rymligt förråd precis utanför lägenheten och ett förråd i källaren.

Stor och populär bostadsrättsförening med där många renoveringar genomförda. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, solarium, bastu, barnvagnsförråd, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum. Ingen kötid till parkering i dagsläget.

Ling är ett trivsamt och naturnära område. Här finns mysiga grönområden med fruktträd och bärbuskar för de boende att plocka av, fina lekmöjligheter för
barnen och föreningsliv för den som vill engagera sig extra i närmiljön.
På Heidenstams torg (1 minut bort) finns mataffär, apotek, restaurang, gym och annan service. Via fina cykel- och promenadvägen tar du dig både ut i skogen mot Gamla Uppsala högar eller in till stadskärnan (ca. 10 min). Bra läge för dig som pendlar med bil. I området finns flera förskolor.

TILLTRÄDE: Då det är en dödsboförsäljning måste bouppteckningen vara registrerad och klar innan tillträde. På grund av långa handläggningstider hos Skatteverket innebär det att tillträde kan ske först omkring 1 augusti.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Von bahrs väg 4, Såld i Löten, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad