Såld

Vasastan - Atlas, Stockholm

Völundsgatan 1, 3tr

Slutpris: 7 100 000 kr

Völundsgatan 1, 3tr

Ljus och välplanerad våning om tre rum och kök i hjärtat av Birkastan!

Ljus och välplanerad våning om tre rum och kök med balkong + italiensk balkong!

- Genomgående med fönster i två väderstreck
- Balkong + italiensk balkong
- Påkostat kök med kvalitativa vitvaror
- Charmiga 20-talsdetaljer
- Bra och trevlig förening i hjärtat av Birkastan

Genomgående med stora, eleganta fönster i två väderstreck och underbart ljusinsläpp. Charmiga 20-talsdetaljer med högt i tak, stuckatur och vacker fiskbensparkett. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror och smakfullt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Vacker italiensk balkong i vardagsrum samt rymlig balkong mot den mysiga innergården skapar en luftig känsla med mycket rymd. Välplanerad planlösning med två sovrum och mycket förvaring i form av garderober och klädkammare.
Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig och trevliga gemensamhetsytor.

I hjärtat av Birkastan finner ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana och buss. Endast några minuter bort ligger populära Rörstrandsgatan med många härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Ett hem att längta till - välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Völundsgatan 1, 3tr, Såld i Vasastan - Atlas, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad