Såld

Årsta, Uppsala

Vitkålsgatan 109

Slutpris: 6 560 000 kr

Vitkålsgatan 109

Rymligt hus på återvändsgata med uthyrningsmöjligheter!

Rymligt och trivsamt hus med uthyrningsmöjligheter på lugn återvändsgata i familjär del av Årsta. Här finns gott om plats för den hela familjen att trivas. Njut av en stor solig tomt som bjuder in till hopp och lek som angränsar till allmänning med fotbollsplan.

Fastigheten fördelar sig på 167 kvm hus + 25 kvm fullt utrustat attefallshus + ca 15 kvm kontorsdel / friggebod samt tillhörande fristående dubbelgarage.

Huset erbjuder välkomnande entré, rymligt vardagsrum med mysig kakelugn som bjuder in till trevliga kvällar, stilrent kök med matplats och utgång till altan, fem sovrum totalt varav två lite större på övervåningen, vidare finns ett allrum med många möjligheter, ett badrum på varje plan med dusch- och badmöjligheter samt groventré med tvättutrustning. Attefallshuset består av sovrum, en loftdel, köksdel med plats för köksbord och annat önskvärt möblemang samt badrum med dusch och tvättmöjligheter. Fantastiska förvaringsmöjligheter i många garderober, kattvindar samt i externt förråd.

Stor tomt med fina uteplatser, lekytor, möjlighet till pool, trädgårdsland, äppelträd, plommonträd och egna planteringar för den som så önskar. Den angränsande allmänningen med en fotbollsplan ger möjlighet till en livlig och aktiv gemenskap där du kan njuta av sport och rekreation, bygga starka sociala band och uppmuntra till hälsosamma livsstilsval för hela familjen. Parkeringsmöjligheter på stenlagd uppfart samt möjlighet till dubbelgarage som idag är inrett för förvaring och allmänna utrymmen.

Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Omtyckta förskolor, grundskola med gott renommé, många välutrustade lekplatser, pulkabacke, 4H-gård, gym, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Täta bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till E4:an i närheten.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vitkålsgatan 109, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Vitkålsgatan 109, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Vitkålsgatan 109, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Vitkålsgatan 109, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad