Såld

Rasbo, Uppsala

Visteby 83

Slutpris: 4 070 000 kr

Visteby 83

Välkommen till denna välplanerade friliggande villa byggd 2017 i natursköna Visteby, Uppsala. Planlösningen fördelar sig på ljus vardagsrum, kök med rejäl matplats, badrum, tvättstuga med groventré, fem sovrum samt en separat toalett - gott om utrymme för hela familjen. Underbara uteplatser med möjligt att njuta av många soltimmar och med vacker utsikt över den omgivande naturen, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang med familj och vänner. Garage från 2020 och gott om parkeringsplatser.
Detta är verkligen en fantastisk möjlighet att bosätta sig i ett barnvänligt läge med närhet till natur och samtidigt ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna till Visteby!

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Visteby 83, Såld i Rasbo, Uppsala Planlösning från Visteby 83, Såld i Rasbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad