Såld

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Virkesvägen 15, våning 10 (högst upp)

Slutpris: 6 450 000 kr

Virkesvägen 15, våning 10 (högst upp)

-Högst upp i huset
-Garage i huset
-Balkong i soligt söderläge
-Bokningsbar terrasslounge
-Välplanerad lägenhet med mycket god förvaring
-Perfekt hem för barnfamiljen eller det kräsna paret
-Social planlösning med matplats för stort sällskap
-Genomgående med fönster i två väderstreck
-Rymligt badrum med tvättmaskin/torktumlare, dusch och WC. Plats för badkar.
-Funktionellt och trendsäkert kök från Vedum
-Fin, blomstrande innergård
-Stabil förening med 226 lägenheter, 131 p-platser och 10 lokaler
-Föreningen har tidigare haft 2 avgiftsfria månader på året
-Närhet till service och dagligvaruhandel
-Mycket goda kommunikationer i form av tvärbana & bussar (planeras för t-bana i Hammarby sjöstad)
-Ta båten till Nybrokajen
-Närhet till Södermalm, Hammarbybacken och Nackareservatet
-Nära påfart till vägnätet via Södra länken

Högst upp huset med stor balkong i soldränkt läge finner ni denna väldisponerade och fräscha lägenhet med allt man kan önska. Genomgående hög kvalitet och ljusa inredningsval i kombination med ett öppet, genomgående läge med fönster åt två håll. Samtliga sovrum har bra storlek och plats för förvaring. De öppna sällskapsytorna smälter naturligt ihop med varandra. Generös matplats med anslutning till balkong. Denna genomgående lägenhet med fönster åt två håll erbjuder ett härligt ljusinsläpp vilket bidrar till den öppna och rymliga känslan. Den attraktiva föreningen är välskött och erbjuder takterrasser i varje trapphus samt möjlighet till odlingslott. Läget är optimalt med närhet till såväl grönområden, populära Hammarbybacken, Södermalm och färjelinjer till Nybroviken samt Barnängsbryggan på Södermalm. Ett inflyttningsklart hem i Sjöstadens mysiga kvarter. Föreningen, som äger marken, har låga driftkostnader och mycket goda intäkter i form av lokal och garage.
Hammarby Sjöstad ligger med ett enastående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Efter en kort promenad når du köpkvarteret i Sickla med alla butiker och service ni kan tänkas behöva. Här finns allt från matbutiker, deli, bageri, delikatessbutiker, 7-eleven, gym, sporthall, pressbyrå, frisör samt flertalet affärsverksamheter. Massor av trevliga restauranger längs kajen eller huvudgatan. Likaså Sickla sjö med badmöjligheter ligger endast en liten bit bort. Mysiga promenadstråk i området, närhet till Nackareservatet, Björkhagens golfklubb, Hellasgården samt Hammarbybacken. Hammarby Sjöstad är fortfarande under utbyggnad men när stadsdelen är fullt utbyggd kommer det i detta växande område att finnas cirka 11 500 lägenheter och ca 26 000 boende.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Virkesvägen 15, våning 10 (högst upp), Såld i Hammarby Sjöstad, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad