Såld

Kungsängen, Uppsala

Viragatan 5

Slutpris: 3 650 000 kr

Viragatan 5

Mycket ljus och trivsam planlösning med genomgående fina val och påkostade detaljer!

Nu ges tillfälle att förvärva en mycket fin och påkostad 4:a om 100 kvm med mysig och barnvänlig innergård i populära Kungsängen. Huset uppfördes av JM med tilltalande planlösning med stora fönsterpartier som ger bostaden mycket ljus samt en trivsam atmosfär.

Lägenheten är belägen på femte våningen av sex vilket du bekvämt når med hiss från markplan. Garage finns i källaren. Lägenheten rymmer välkomnande hall med rymlig skjutdörrsgarderob. Kök med delvis öppen planlösning som erbjuder matplats för stora tillställningar och har påkostade vitvaror och en vacker bänkskiva i sten. Intill ligger det luftiga vardagsrummet med utgång till stor balkong om ca 9 kvm mot den trevliga innergården. Bostaden erbjuder även tre stycken bra och väl tilltagna sovrum. Master bedroom har en stor skjutdörrsgarderob. Mellan sovrummen finns även en generös klädkammare. Det stora badrummet har smakfullt klinker och kakel och är bland annat utrustat med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet är även det utrustat med kakel, klinker och dusch.

Eget källarförråd finns till bostaden.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gång- och cykelbron över Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållplats finner du runt hörnet och nya Anna Petrus park finner du som granne.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viragatan 5, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad