Såld

Kungsängen, Uppsala

Viragatan 3

Slutpris: 3 300 000 kr

Viragatan 3

Mycket ljus och trivsam 3a högt upp med genomgående fina val och påkostade detaljer!

Nu kan du sluta leta. Här finner du en mycket fin och välplanerad 3:a om 78 kvm på våning 5 av 7 med en stor, halvt inglasad, balkong.
Här bor du med en mysig och barnvänlig innergård i populära Kungsängen. Huset uppfördes av JM med tilltalande planlösning och stora fönsterpartier som ger bostaden mycket ljus samt en trivsam atmosfär.

Lägenheten når du bekvämt med hiss från markplan och direkt från garage i källaren. Planlösningen erbjuder hall med förvaring via klädkammare och skjutdörrsgarderob, stort vardagsrum i öppen planlösning som avgränsas med en köksö mot ett trivsamt kök med matplats. Två bra sovrum varav det ena har utgång till balkong. Utöver det finner du ett rymligt badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare.

Barnvänlig och bilfri innergårdsmiljö och fastighet med hiss ner till garaget. Kort kö till parkeringsplats i garage för endast 1 100kr/mån (63 p-platser fördelat på 89 lägenheter, med tillgång till el-bilsladdning!). Välskött förening med god ekonomi. Ett källarförråd hör till bostaden.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, gym, förskola, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gång- och cykelbron Hamnspången som leder över till Stadsparken och vidare till sjukhusområdet och omkringliggande institutioner.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller sofia.wictorsson@widerlov.se!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
Jesper Ackelman
Assisterande mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viragatan 3, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad