Såld

Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholm

Vintertullstorget 40, 1 tr (vån 2)

Slutpris: 8 600 000 kr

Vintertullstorget 40, 1 tr (vån 2)

Välplanerad och ljus fyra - Två badrum - Generös balkong med förråd - Hammarby kanal runt hörnet!

Välkomna hem till en välplanerad, mycket ljus och generös fyra med väl tilltagna rum och härliga sällskapsdelar som inrymmer många. Rummens storlek ihop med flertalet fönsterpartier i olika väderstreck bidrar till att bostaden badar i ljus och här är det dessutom enkelt att möblera efter önskemål och behov. Med tre sovrum varav det ena med lyxig En suite finns även möjlighet att skapa sig arbetsrum om så önskas. Väl inne i bostaden är hallen välkomnande med plats för avhängning och intill finns dessutom en rymlig klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. Det ljusa och luftiga vardagsrummet inrymmer mycket och många och därtill kommer balkongen om ca 7 kvm som en naturlig förlängning av bostadens sociala ytor. Här är det enkelt att möblera och sedan njuta över den rogivande vyn mot den barnvänliga innergårdens grönska. Det rymliga och ljusa köket med matplatsen intill i fint burspråk och sjöutsikt sporrar den matlagninsglada kocken att bjuda på sin paradrätt. Bostadens andra helkaklade badrum är stilrent och försett med badkar samt tvättmaskin. Hemmet är helt igenom i fint skick så här är det med andra ord bara att flytta in! Tillträde enigt köparens önskemål.

HSB BRF Hamnkaptenen är en äkta bostadsrättsförening som äger byggnaderna Hamnvakten 8 och Hamnvakten 9 i Stockholm. Föreningen upplåter 224 lägenheter, varav 3 med hyresrätt. Föreningen har även 10 lokaler. Den grönskande innergården erbjuder en fin lekplats för barnen. Föreningen har fem gemensamma lokaler; festlokal, fritidslokal, systuga, mörkrum samt verkstad. Föreningen har också två välutrustade tvättstugor. Det finns olika möjligheter till bilparkering, dels så kallad boendeparkering på gatorna i stadsdelen, dels parkeringsplats i garage. Kabel-tv och bredband från ComHem ingår i avgiften. 1000/1000 Mbit/s bredband och 17 kanaler. För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://hamnkaptenen.wordpress.com/

Här bor du i lugna kvarter med närhet till Hammarbykanalen och omkringliggande parkers grönska. Ett stenkast bort finns Nytorget som är SoFos mittpunkt finns bl a Urban Delhi och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vintertullstorget 40, 1 tr (vån 2), Såld i Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad