Såld

Igelbodaplatån, Nacka

Vinterbrinksvägen 1, 2tr

Slutpris: 2 900 000 kr

Vinterbrinksvägen 1, 2tr

STOR TVÅA I MYCKET FINT SKICK I EN AV NACKAS BÄSTA FÖRENINGAR!

Centralt läge i en av Nackas mest stabila bostadsrättsföreningar. Hiss ner till varmgarage, stort förråd om ca 6 kvm i direkt anslutning till bostaden, stor balkong, solceller på taket, bergvärme, stambytt, nya fönster, låg belåning om ca 4200 kr per kvadratmeter. Här är det ordning och reda! Lägg därtill att bostaden är i mycket fint skick, bara att flytta in!

Granne med skogen, men ändå bara ca 600 meter till affären! Stor härlig tvåa nästhögst upp i huset med väl tilltagen balkong i väster. Läget högt upp ger en väldigt ljus bostad helt utan insyn. Mysig utsikt över den vackra gården.

Välkomnande hall med praktisk klädkammare. Klädkammaren används just nu som arbetsplats. Parkettgolv och målade väggar.

Rejält kök med mycket skåp och bra arbetsytor. Vita klassiska köksskåp och glasskiva bakom bänk. Trivsam matplats vid fönster. Utrustning: diskmaskin, kolfilterfläkt, inbyggd ugn, induktionshäll, kyl/frys. Parkettgolv och målade väggar. Köksbänk i massivt trä och infällda spotlights.

Generöst vardagsrum som ger plats till både soffgrupp och matsalsmöblemang. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till den mysiga balkongen i västerläge, som har fin utsikt över den grönskande innergården. På balkongen finns gott om plats för både möblemang och odlingar.

Rymligt och ljust badrum med fönster. Grå plastmatta och vitkaklade väggar. Klassiskt och stilrent. Utrustning: dusch med glasvägg, toalett, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, skåp.

Sovrummet är lagom stort för dubbelsäng, sängbord och ett par extra fåtöljer. God klädförvaring i hela sex inbyggda garderober. Parkettgolv och målade väggar.

Föreningens innergård är något alldeles extra: Ett stort magnoliaträd, syrenbuskar i olika färger två stora träd översållade av blommor på våren. Mängder av vårblommor och sommarblommor. Uteplatser och möjlighet att grilla. En härlig plats att träffa sina grannar på!

https://varbrf.sbc.se/Forenings-hemsida-ny/I/Brf-Igelbodaplatan/Hem/

RING FÖR PERSONLIG VISNING!

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad