Såld

Luthagen, Uppsala

Vindhemsgatan 15A

Slutpris: 4 250 000 kr

Vindhemsgatan 15A

CHARMIG 3,5:A MED ÖPPEN SPIS OCH BALKONG I HJÄRTAT AV LUTHAGEN

Välkommen till en mycket fin och välplanerad 30-talslägenhet med en av Luthagens finaste innergårdar. Här finner du en ljus bostad belägen högst upp i huset, med öppen spis och balkong i sydvästläge. Ett charmigt boende med en generös takhöjd om 270 cm, där många originaldetaljer finns bevarade såsom nyslipad fiskbensparkett, inbyggda skjutdörrar, takfönster samt djupa fönsternischer.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med bra avhängningsytor, ett ljust kök med original detaljer samt gott om förvaring, matsal för stora sällskap och vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten har två sovrum, varav det ena är ett stort master bedroom med goda förvaringsutrymmen, samt badrum med badkar. För den som har behov av fyra rum går det att få till på ett snyggt och praktiskt vis.

Här bor du i hjärtat av Luthagen på en mindre trafikerad gata, med charmiga arkitektritade hus. Lägenheten ligger på ett behagligt avstånd till citykärnan, med närhet till mataffär, parkmiljöer, restauranger, Fyrishov, motionsspår i Stabbyskogen, och Ekonomikum. En välskött förening med god ekonomi.

Varmt välkomna till visning!

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vindhemsgatan 15A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad