Såld

Luthagen, Uppsala

Vindhemsgatan 13

Slutpris: 6 300 000 kr

Vindhemsgatan 13

Magnifik gavelvåning med balkong, öppen spis och högt i tak!

I Luthagens finaste kvarter erbjuds äntligen en ljus gavelvåning med alla attribut att önska. Bostaden erbjuder bland annat en gedigen öppen spis, från Upplands Ekeby, balkong och vackra fiskbensparkettgolv. Professorshuset, som fastigheten kallas, ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche och uppfördes 1926.

Planslösning i form av rymlig hall med stilren gäst-wc och plats för avhängning, kök med härlig matplats och stora arbetsytor, matsal och vardagsrum i fil, utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol från matsal och öppen spis i vardagsrummet, här finns även vacker bröstpanel på väggarna. Utöver detta finns två stycken väl tilltagna sovrum med gott om förvaring och direkt access till badrum med fönster. I hela bostaden flödar ljuset tack var de stora fönsterpartierna som återfinns i alla rum.

Lägenhetsinnehavaren disponerar stora förrådsutrymmen, samt ett vinskåp i föreningens gemensamma vinkällare.

Denna bostad bör upplevas på plats, se till att anmäla ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna unika bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vindhemsgatan 13, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad