Såld

Kåbo, Uppsala

Villavägen 5A

Slutpris: 9 800 000 kr

Villavägen 5A

Exklusivt Townhouse i attraktivt läge granne med Botaniska trädgården

Tillfälle att förvärva exklusivt Townhouse med gavelläge i charmig och parkliknande omgivning i attraktiva Kåbo. I obelånade brf Kåbo Park som är ritat av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co har bostäderna stilren arkitektur med fasadbeklädnad av cederträ och mörkgrå puts. Ek går igenom i interiören med vacker ekparkett, ektrappor och massiva ekfönster. Allt detta gör att byggnaderna samspelar med områdets villabebyggelse och tomtens parkkaraktär.

Standarden är genomgående mycket hög med påkostade materialval och maskinell utrustning. I bostaden finns öppna och ljusa sällskapsytor, glaspartier från markplan till takhöjd vilket tillsammans ger en inbjudande atmosfär med härlig rymd och ljusinsläpp. Härliga uteplatser med altandäck på baksidan, stenlagd entrégård och en trevlig terrass ger utrymme för sol under större delen av dagen.

Detta moderna Townhouse ligger lugnt beläget längst ut med gavelläge. Vattenburen golvvärme på alla plan, vilket skapar ett behagligt klimat och möjliggör fönster från golv till tak. Bostaden disponeras idag som 6 rok med 4 st sovrum men det går att skapa ytterligare något sovrum vid behov. Planlösningen erbjuder entréplan med välkomnande hall med förvaring, dusch med tvättavdelning, stort och stilfullt kök med öppen planlösning mot allrum med utgång till altandäck. En trappa upp finns badrum med dusch samt två sovrum med franska balkonger samt ett trivsamt allrum. Högst upp i huset finns två rymliga sovrum varav ett i vinkel med fransk balkong, samt ett sovrum med utgång till terrassen försedd med fjärrstyrda markiser. Badrum med badkar. Föreningen godkänner juridisk person som medlem upp till 30 % ägarandel. P-plats med el medföljer, möjlighet finns att hyra ytterligare en plats.

Som boende på Villavägen 5 A erbjuds du en gemensam fruktträdgård samt syrénberså med stor sittgrupp i den gemensamma parkmiljön. Egen vinkällare i gemensamt utrymme. Här bor du endast ett par stenkast från Uppsalas stadskärna. Alldeles i närheten finns Engelska parken, Botaniska trädgården, Stadsskogen och Hågadalen med dess strövområden. Ett utmärkt läge i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter.

Varmt välkommen på visning till en fantastisk bostad få förunnat!

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Villavägen 5A, Såld i Kåbo, Uppsala Planlösning från Villavägen 5A, Såld i Kåbo, Uppsala Planlösning från Villavägen 5A, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad