Såld

Vårdsätra, Uppsala

Vikvägen 26

Slutpris: 4 700 000 kr

Vikvägen 26

Designradhus i ett mycket fint skick, med insynsskyddat läge och närhet till natur och vatten!

Välkommen till detta fantastiska hem där harmoni och komfort smälter samman med naturen. Med ett insynskyddat läge och sina sju ljusa och rymliga rum, fördelade på tre plan, erbjuder detta hus en unik livsstil i en eftertraktad miljö. Det generösa köket med en elegant köksö öppnar upp mot de karakteristiska ateljéfönstren och den mysiga gjutjärnskaminen och ger denna bostad en särskild charm och värme. Hemtrevligt vardagsrum, vilket skapar en perfekt plats för familjemiddagar och social samvaro. Med fyra sovrum och möjlighet till en femte, finns gott om plats för hela familjen och gäster. Två välutrustade badrum och ett separat tvättrum ger enkelhet och bekvämlighet i vardagen. Njut av soliga dagar på det rymliga trädäcket och vakna upp med morgonsolen på den tredje våningens balkong.

Här bor du med närhet till vacker natur, sjöar och lekplatser. Bad på sommaren och skridskoåkning på vintern - möjligheterna är oändliga. Närhet till bussförbindelser och cykelvägar gör det enkelt att nå centrala Uppsala och all dess pulserande stadsliv. Bra förskolor och skolor i närheten. Om du söker en fridfull tillflyktsort med alla moderna bekvämligheter i harmoni med naturen, då är detta hemmet för dig. Ge dig själv chansen att uppleva en livsstil där hemmet blir en plats för avkoppling och inspiration. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck detta drömhem!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikvägen 26, Såld i Vårdsätra, Uppsala Planlösning från Vikvägen 26, Såld i Vårdsätra, Uppsala Planlösning från Vikvägen 26, Såld i Vårdsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad