Såld

Vårdsätra, Uppsala

Vikvägen 136

Slutpris: 4 800 000 kr

Vikvägen 136

Smakfullt radhus i skandinavisk med ett av Uppsalas trevligaste och barnvänligaste lägen!

Välkommen till ett smakfullt radhus i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden! Det här är inte bara ett hem; det är en livsstil. Detta moderna radhus från Haga tegelbruk erbjuder en harmonisk kombination av tidlös design och funktionella detaljer som du kommer att älska. Tack vare generös takhöjd på tre meter och stora ekfönster är detta hem fyllt med naturligt ljus. De öppna och luftiga boendeytorna ger en härlig atmosfär. Njut av ombonade uteplatser på både fram och baksida med sol från morgon till kväll. Markiser ger skugga och skydd mot värmen under de varma dagarna. Här bor du med direkt närhet till både vatten och natur i ett barnvänligt område.

Radhuset erbjuder er en välkomnande hall med gott om förvaring. I det platsbyggda köket från Tre sekel finns goda förvaringsmöjligheter i en serie högskåp och den tillvalda nischen med avställningsyta och infälld belysning. Vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplats. Fyra rymliga sovrum varav master bedroom med walk in closet och utgång till egen balkong i sydvästläge. Två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare och smart förvaringslösning.

Här i Vårdsätravik lever du i en fridfull idyll intill Mälaren. Det är en plats där naturen är din granne och badvikar är ditt sommartillhåll. En vacker strandpromenad ger dig möjlighet att njuta av Mälarens skönhet. Samtidigt har du en enkel resa till centrala Uppsala, med stadsbussen tar det endast cirka 15 minuter.

Brf Häradshusen är nominerade till årets arkitekturpris 2023!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikvägen 136, Såld i Vårdsätra, Uppsala Planlösning från Vikvägen 136, Såld i Vårdsätra, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad