Såld

Luthagen, Uppsala

Viktoriagatan 6B

Slutpris: 2 175 000 kr

Viktoriagatan 6B

Charmig 1,5a med separat sovdel!

Välkommen till denna ytterst tilltalande lägenhet med hög charmfaktor och ett fint läge på Viktoriagatan. Belägen två trappor upp med utsikt mot föreningens stora och grönskande innergård. Lägenheten har smakfullt upprustats med delvis ytskikt och separat sovdel tillkommit, samtidigt som originaldetaljer så som kök och parkettgolv bevarats. Härlig balkong i soligt sydvästläge mot den stora och skyddade gårdsmiljön.

Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum som enkelt rymmer både soff- och matgrupp samt med utgång till balkongen. Från vardagsrummet nås den separata sovdelen som kan nyttjas som ett riktigt sovrum, tidigare var det en del av köket men som nu skärmas av med en vägg och fönsterparti. Köket har mycket gott om förvaring i den bevarade originalstommen. Badrummet är helkaklat med dusch och i hallen finns goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med överskåp. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns även i tre externa förråd!

Lägenheten ligger mycket bra till i Luthagen med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Vasaparken, Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet med mycket trivsam planlösning och med ett suveränt läge i Luthagen.
Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktoriagatan 6B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad