Såld

Luthagen, Uppsala

Viktoriagatan 6B

Slutpris: 2 450 000 kr

Viktoriagatan 6B

Välplanerad tvåa med hög charmfaktor!

Välkommen till denna ytterst tilltalande 50-talslägenhet med hög charmfaktor och ett fint läge på eftertraktade Viktoriagatan. Lägenheten är belägen två trappor upp och har en genomgående planlösning med utsikt mot grönska. Tack vare sitt höga läge i huset och fönsterpartier i två olika väderstreck får du även ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen. I lägenheten finner du tidstypiska detaljer såsom genomgående vackra trägolv, högt i tak, fönsterbrädor i marmor, dubbeldörrar med spegelglas, samt äldre välbevarade köksluckor och serveringskåp.

Lägenheten ger dig ett rymligt kök med originalstomme bevarad och som smakfullt upprustats med bl a diskmaskin, plats för matbord för 4 personer intill fönster. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong. Ett sovrum för din dubbelsäng och med förvaring i garderober samt ett badrum med dusch. Hall med mycket gott förvaringsutrymme i inbyggda garderober med överskåp och ytterligare förvaringsmöjligheter i tre st förråd.

Lägenheten ligger mycket bra till i Luthagen med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Vasaparken, Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktoriagatan 6B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad